Стационарен миксер и дозираща система SIloking StaticLine 4.0

Стационарни вертикални системи за смесване и дозиране от 8 m³ до 40 m³ с опционален товаро-разтоварен транспортьор

 

SILOKING StaticLine Feeding 4.0 е напълно подходящ за интегриране в системи за хранене в закрити помещения (ферми със стационарна система за хранене или центрове за хранене от типа на фуражни куфни).

Компактен дизайн

Електродвигателят и планетарната скоростна кутия на SILOKING StaticLine Feeding 4.0 вертикални смесителни и дозиращи системи са свързани помежду си и са разположени под смесителния бункер в защитено положение. Това прави възможно зареждането на машината от всяка страна и предлага свободна работна зона около смесителната система. Всички вертикални смесителни системи са снабдени с 4-планетна скоростна кутия SILOKING с максимален въртящ момент от 52 000 Nm. Подсилената скосена система и 100% смазване с масло предлагат висока експлоатационна надеждност.

Турбо шнекът SILOKING работи с идеална скорост на шнека от 18 об / мин за смесване и 38 об / мин за пълно изпразване.

Цялостно решение или интегрирана система – имате избор

Системите за вертикално смесване SILOKING StaticLine Feeding 4.0 могат да бъдат просто интегрирани в съществуващите системи или да бъдат доставени като цялостни инсталации. Системата за претегляне може да бъде оборудвана с интерфейси за лесна връзка с външни системи за управление.

Техническа информация:

 


 

Стационарен миксер и дозираща система SIloking BIOGAS 4.0

Стационарни вертикални системи за смесване и дозиране с капацитет на бункера от 9 m³ до 80 m³

 

SILOKING StaticLine Biogas 4.0 е разработен за оператори на биогазови инсталации, които отдават голямо значение на най-високия възможен добив на газ и ниската консумация на енергия.

Рязане, смесване, съхранение, дозиране

Системите за вертикално смесване и дозиране SILOKING отрязват дълги материали, осигуряват хомогенна смес и могат да се използват като резервоари за съхранение. Заедно с подходящата технология на подхранване, те осигуряват точно и безаварийно подаване на субстрати във ферментатора.

Работата на системата за последващо хранене е безпроблемна. Всички части, влизащи в контакт с фураж, са изцяло изработени от неръждаема стомана.

SILONOX като стандарт

Смесителният бункер е произведен стандартно от SILONOX. За да се предпази стената и дъното на бункера от киселина и износване, те са оборудвани стандартно със SILONOX. SILONOX е изработен от сплав от неръждаема стомана с изключителна устойчивост на износване. Той е много устойчив срещу корозия, киселини, химически и механични износвания материал. Предлагат се смесителни шнекове, направени изцяло от SILONOX като опция.

Прецизно планиране, модулен дизайн и лесна инсталация

Дизайнът и оборудването на системите за вертикално смесване и дозиране SILOKING са адаптирани към условията и изискванията на място. Професионалната услуга включва точно планиране, подробни чертежи и пълна документация, като се вземат предвид и всички правила за противопожарна защита и системни изисквания. Инсталирането на място е много лесно с опростения дизайн и предварително сглобените компоненти.

Техническа информация:

 


 

Затвори менюто