SILOKING WIRELESS

КРАТКА ИНФОРМАЦИЯ

Марпекс Агро ЕООД спечели Златен медал на конкурса за иновации на Международния панаир „Агра“ 2014г., гр. Пловдив. Наградата връчи министърът на земеделието и храните проф. дсн. Димитър Греков. 

SILOKING WIRELESS. СТАНДАРТЪТ НА БЪДЕЩЕТО –

ДОСТЪПЕН ДНЕС ОТ „МАРПЕКС АГРО“

Ремаркето с новото безжично устройство създава удобство при работа и позволява по-добър контрол на механизатора над извършваните процеси. Разположеният вътре в кабината контролен панел позволява бързото и  прецизно раздаване на фураж.

Управляващият блок

Компютърът на системата се намира в компактна кутия, като по този начин се предпазва от повреди, метеорологични влияния и прах. След като са включени операционните терминали, те автоматично започват да търсят връзка за безжична комуникация с блока.

Контролен терминал “Basic”

В режим на разтоварване, контролният терминал Basic комбинира показания за теглото на товара и функции за работата на ремаркето. В режим на товарене, можете да използвате функциите на товаро-мерителната система (теглилката ) и контрол на ножовете (например при преработка на кръгли бали).

Контролен терминал “Premium”

Този терминал предлага възможност за по-прецизно регулиране на товаро-разтоварителните дейности. Иновативната технология предоставя за първи път възможност за автоматично разпределение на фуража, предназначен за няколко различни локации чрез предварително зададени настройки. Устройството предоставя подробна информация на екрана, като по този начин водачът има по-голям контрол над работните процеси, без да се налага напускане на  шофьорската кабина, за да ги управлява.

Затвори менюто