Прикачен фуражораздаващ миксер SIloking Classic Smart 5 m3 

От гамата MIN

 

SILOKING Smart 5 м3 е разработен с две важни цели – минимална цена и максимална надеждност! Той отговаря на тези изисквания по перфектен начин, предлагайки доказаната технология на SILOKING, която е надеждна както обикновено. Компактният дизайн му осигурява оптимална маневреност и гъвкавост по отношение употреба във всяка ферма. Може да подготви храната перфектно, както за крави, така и за телета, овце, кози и т.н. Всички тези фактори го правят първи избор особено за по-малките ферми.

Детайлите правят разликата!

Проходният задвижващ вал гарантира гладкото функциониране на машината с ниско износване и дълъг живот. Обезопасената степенка позволява да се погледне в смесителния бункер: благодарение на позицията си върху рамата, операторът не влияе върху системата за претегляне, когато се качи на нея (например за добавяне на концентриран фураж, минерални добавки, витамини и др.). С оглед на точното претегляне товарните клетки са монтирани върху рамата под смесителния бункер, което ги прави изключително прецизни и с дълъг експлоатационен живот.

Техническа информация:

Каталог: | ВИЖ ТУК |
Видео:| ВИЖ ТУК |

 

Прикачен фуражораздаващ миксер SIloking Classic Compact 7м3 – 14м3

Средната гама машини: Най-продавани в България!

 

SILOKING Compact е модел от среден клас с всички предимства на голям смесител!

Серията SILOKING TrailedLine Classic Compact с един турбо шнек е идеална дори за използване в затворени сгради в това число малки и ниски помещения. Късото шаси на смесителя е особено гъвкаво и лесно за маневриране. Задвижването и рамата са проектирани за максимално непрекъснато натоварване дори в този диапазон на среден клас машина. Цялостно серийно оборудване, като например 2-степенната скоростна кутия от модел Compact 10-T нагоре, подсилен кардан с възможност за правене на завой по време на бъркане, пръстен срещу преливане, подсилени износващи се части, стълба за контролиране на смесването и износването на ножовете, 3 степени на отваряне на ножовете е стандарт на SILOKING. Благодарение на своята геометрия на бункера и здравото задвижване, смесителят може да се използва не само за стандартни смеси, но и за раздробяване и нарязване на кръгли бали суха маса (слама, люцерна и др.) и за рязане на дълги груби фуражи, като фолирани бали (кръгли и паралелепипедни).

 

Различни възможности за разреждане! Предлага се голямо разнообразие от възможности за раздаване, които да отговорят на всяка ферма, от раздаване през фиксирани врати отдясно или отляво, през транспортната лента SILOKING Cross отпред или отзад, до допълнителна сгъваема лента за раздаване във високи ясли.

Техническа информация:

Каталог: | ВИЖ ТУК |
Видео:| ВИЖ ТУК |

 

 Прикачен фуражораздаващ миксер SIloking Classic Duo 12м3 – 22м3

JUMBO гамата 12м3 – 22м3

 

SILOKING Duo с 2 турбо шнека са адресирани към натоварените по-големи ферми и ферми с тесни и ниски входни врати. Тези вертикални смесители са особено подходящи за ферми с ниски врати на оборите и нуждата от ниска височина за натоварване.

Нископрофилната гама Т модели 14м3 – 18м3

 

 

Техническа информация:

Каталог: | ВИЖ ТУК |
Видео:| ВИЖ ТУК |

 

Прикачен фуражораздаващ миксер SIloking Classic PREMIUM 9м3 – 14м3

Тежкият диапазон с удобни характеристики. Удобно оборудване за професионалисти!

 

Рамата и задвижването са проектирани за максимално непрекъснато натоварване, а стандартното оборудване, включващо удобни стълби и от двете страни и напречната лента SILOKING, го превръщат в професионална машина за ежедневно хранене. Удобната платформа с алуминиеви стъпала с протектори, осигурява удобен и безопасен достъп от двете страни на смесителя. Тя е монтиран върху самата рама, така че операторът, който се качва да не влияе върху везната, което е особено важно, например при добавяне на минерали, витамини и др..

Напречната конвейерна лента SILOKING отпред с ламели с различна височина и двустранно задвижване чрез 2 хидравлични мотора принадлежи към стандартното оборудване на вертикалния смесител, точно толкова, колкото 4 товарни клетки от модел Premium 11 нагоре. 2-степенната скоростна кутия е стандартна от смесител модел Premium 11 нагоре и дава възможност за адаптиране на скоростта на шнека за нарязване, смесване и раздаване.

 

Техническа информация:

Каталог: | ВИЖ ТУК |
Видео:| ВИЖ ТУК |

 

Затвори менюто